Projekter

1

T-base test automation framework

T-base er et fleksibelt ‘framework’ der har den generiske funktionalitet der er nødvendig i et testsystem. Det er udviklet i C# .NET, og T-base benyttes allerede af 12 forskellige firmaer i 18 meget forskellige testsystemer.

2

T-base Configurator

T-base Configurator er et program der letter konfigureringen af et testsystems hardware og testsekvenser. T-base Configurator er udviklet i C#.

3

T-base Reporter baseret på MS Excel

T- base Reporter er et rapporteringsværktøj baseret på Microsoft Excel. Det gør det nemt at arbejde med og vise resultatdata. T-base Reporter understøtter de gængse T-base framework logfil – og database-formater.

4

Automatisk Near Field Communication (NFC) testsystem

Dette testsystem udfører forskellige ISO/IEC 10373-6 og NFC Forum tests af produkter der indeholder NFC chip. NFC testsystemet benyttes af en af Danmarks store virksomheder. Softwaren der benyttes er vores eget T-base Framework.

5

Drivere til forskellige radiokommunikations-testere

Rebase har udviklet drivere til følgende teknologier: 2G og 3G RX test og kalibrering, HSUPA, HSDPA og TD-SCDMA. Driverne er udviklet i C# og C++.

6

Udvikling af automatisk laser-testsystem

Testsystemet automatiserer spektrum-målingerne af en pumpe-laser. Testsystemet beregner data, og logger i Excel. Testsystemet er udviklet i LabVIEW.

7

Optimering af testsystemer i mikroswitch-produktion

Dette projekt optimerer testsystemer på produktionslinier, der tester mekaniske funktioner i mikroswitche. Optimeringen består i opgradering og forbedring af software og databehandling og udskiftning af hardware.
Softwaren der benyttes er LabVIEW.

8

Udvikling af ny testsystem-SW til mikroswitch-produktion

Udvikling af ny SW til testsystemer på 6 forskellige produktionslinjer der kører med meget forskellig testsystem hardware. Baseret på vores eget T-base framework og Microsoft SQL Server.

9

Udvikling af print og headset testsystemer

Disse testsystemer tester et intelligent headset, der indeholder GPS, magnetometer, gyroskop og accelerometer. Rebase Systems har stået for udviklingen hele vejen fra ide over konceptudvikling, udvikling af mekanik, hardware og software til installation på fabrik i Kina. Baseret på vores eget T-base framework.

10

Udvikling af RF testsystem til FCC typegodkendelse

Testsystemet tester f.eks. mobiltelefoner, dongles eller andet RF udstyr. Det består bl.a. af Rohde & Schwarz CMU200 og CMW500 radiokommunikations-testere. Det tester 2G (inkl. GPRS og EDGE), 3G (inkl. HSUPA og HSDPA), CDMA2000 (1xRTT og 1xEV-DO), LTE (TDD og FDD), Bluetooth (EDR og BLE) og WI-FI (802.11 a, b, g og n). Baseret på vores eget T-base framework.

11

Udvikling af produktions-testsystem til test af RF modul

Dette testsystem flasher software i, kopibeskytter og tester RF-moduler.
Baseret på vores eget T-base framework.

12

UHF-RFID produktions-testsystem

Et testsystem der står for enden af en produktionslinie. Baseret på vores eget T-base framework.

13

SW test in target af satellitekommunikations systemer til kommercielle fly

Testsystemet simulerer produkt-miljøet og forskellige bruger-scenarier.
Baseret på vores eget T-base framework.

14

UI-test af Windows applikation

Automatisk UI-testsystem til test af teknisk Windows applikation. Vi brugte TestStack.White og Specflow som udviklingsværktøjer.

15

Produktions- og R&D-testsystem til fitness-udstyr

Testsystemet installerer bootloader og firmware og tester LED, audio og sensorer. Baseret på vores eget T-base framework.

16

R&D testsystem af 5G Radio Heads

Dette testsystem tester de nye 5G mobilfunktioner. Baseret på T-base framework.

17

Produktions-testsystem til trådløse konference systemer

Testsystemet tester kamera, Bluetooth, WLAN og audio. Baseret på T-base framework.

18

Testsystem hvor TestStand kalder T-base

Udvikling af testsystem hvor et allerede kørende testsystem baseret på TestStand, kalder T-base og derved benytter T-base drivere og teststeps til at udføre testen. Dette er en delvis implementering hvor testsystemet senere skal køre udelukkende T-base.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger til automatisering af produktions- og systemtest, er vi altid klar til en snak. Udfyld blot formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!